Mucize Evi Konaklama Ve Yaşam Merkezi
07 Haziran 2018

Mucizeevi (11).jpg
Kanser hastalığı, adının dahi korkuttuğu, hem hasta hem de yakınları için belki de dünyanın en travmatik sürecidir. Hem fiziksel hem de ekonomik olarak son derece yıpratıcı olan bu süreçte, hastalar, ikamet ettikleri il/ilçelerde tedavi olamadıkları taktirde, büyük şehirlere giderek buradaki hastanelerde tedavilerine devam etmektedirler.

Özellikle ayakta kemoterapi / radyoterapi tedavisi alan hastalar ise hastanelerde yer olmadığı için, eş, dost, akrabanın evinde fakat maalesef pek çoğu da steril olmayan otel odalarında ve hatta maalesef zaman zaman park ve bahçelerde yatmakta, hayatta kalmaya çalışmaktadırlar.

İstanbul dışından kanser tedavisi olmaya gelen ve bu süre zarfında barınacak yeri olmayan hastalarımız için yeni bir yaşam merkezidir Mucizevi. Onlara ve refakatçılarına ücretsiz konaklama, 7/24 sıcak su, 3 öğün yemek, psikolojik destek ve farklı atölye çalışmalarının yapıldığı konaklama, moral ve hayat evidir.

Şimdilik İstanbul Şişhane’de bulunan dernek merkezimizde hayata geçecek olan bu merkezi, ilerleyen dönemlerde onkoloji merkezi olan tüm illerde de hayata geçirerek, kanser hastalarının, travmatik geçen tedavi süreçlerinde onlara umut olmak en önemli hedefimizdir.

Siz de Mucizevi'de bakımları yapılan hastalarımıza destek olun:

Akbank Kasımpaşa Şubesi

Türk Kanser Derneği Resmi Hesabı